Ukoliko želiš sigurno i jednostavno dopuniti svoj MaxBet nalog, a MaxBet uplatno mjesto ti nije blizu – to možeš učiniti Kliker Bonom!
Kupi Kliker bon na najbližem prodajnom mjestu i uplati depozit aktivacijom kupljenog Bona na svom MaxBet nalogu – sigurno, bez upotrebe kartice, bankovnog računa i bez provizije!
Iznos depozita uplaćenog Kliker bonom ti je odmah na raspolaganju za igru!

KAKO DA UPLATIŠ DEPOZIT PUTEM KLIKER BONA?

PRONAĐI NAJBLIŽE PRODAJNO MJESTO
Kliker bona

KUPI KLIKER BON
u željenom iznosu

UPLATI DEPOZIT
aktivacijom bona na svom MaxBet nalogu

NAJBLIŽE LOKACIJE ZA KUPOVINU KLIKER BONA

KAKO DA AKTIVIRAŠ KLIKER BON NA MAXBET NALOGU?

Aktivaciju Kliker bona i uplatu depozita vršiš unosom iznosa depozita koji želiš da uplatiš i koda sa kupljenog Kliker bona na svom MaxBet nalogu.

1. Prijavi se na svoj MaxBet nalog.

2. Pod “Moj Profil” izaberi “Uplata/Isplata”.

3. Izaberi “Uplata KLIKER bonom”.

4. Unesi 14-cifreni kod sa kupljenog bona i iznos depozita koji želiš da uplatiš u odgovarajuća polja.

5. Nakon obavljene provjere, iznos raspoloživog depozita na tvom MaxBet nalogu će biti uvećan za iznos KLIKER bona.

NAJČEŠĆE POSTAVLJANA PITANJA

Gdje mogu da kupim KLIKer bon?

Kliker bon možeš kupiti na preko 7.000 prodajnih mjesta širom Bosne i Hercegovine na kojima postoji oznaka Kliker bona (trafike, marketi i sl.). Listu najbližih lokacija za kupovinu Kliker bona pronađi u listi iznad.

Koji iznos depozita mogu uplatiti KLIKer bonom?

Kliker bon je moguće kupiti u apoenima od 1 do 200 KM (u apoenima 1,2,3,4,5,…200), na bilo kom prodajnom mjestu. Za uplate depozita veće od 200KM – moguće je kombinovati više bonova.

Kada mi je depozit uplaćen putem KLIKer bona raspoloživ na MaxBet nalogu?

Depozit uplaćen putem Kliker bona je raspoloživ nekoliko trenutaka nakon unosa koda i iznosa na MaxBet nalogu. Uspješnom potvrdom o uplaćenom depozitu, tvoj bon će biti zadužen za navedeni iznos, a iznos uplaćenog depozita će ti biti odmah raspoloživ za klađenje na MaxBet nalogu.

Da li depozitom uplaćenim putem Kliker bona stičem pravo na bonuse i poklon spinove iz Paketa dobrodošlice?

Da, depozitom od najmanje 10KM uplaćenim putem Kliker bona se kvalifikuješ za bonuse i poklon spinove iz Paketa dobrodošlice, pri čemu se primjenjuju sva važeća pravila za Paket dobrodošlice

preporučene promocije:

Nov način uplate I isplate – LOVA aplikacija

Nov način uplate I isplate – LOVA aplikacija

Instant isplata i uplata uz Lovu! Nemoj da čekaš ponedeljak, od sada možeš da isplatiš ili uplatiš novac na svoj nalog bez čekanja kada god poželiš, uz Lova platformu!   - Instant isplati novac sa MaxBet naloga na Lova aplikaciju, a sa Love novac mozeš isplatiti...

Depozitron – isplata dobitka

Depozitron – isplata dobitka

Isplati lagano uz Depozitron! MaxBet ti je omogućio da svoj dobitak iz online klađenja isplatiš preko Depozitrona na nekom od izabranih uplatnih mjesta AC Krila (MaxBet dopune) u par jednostavnih koraka! Trafika, prodavnica, market, benzinska pumpa – izaberi neku od...

MaxBet dopuna

MaxBet dopuna

KAKO DA UPLATIŠ DEPOZIT PUTEM MAXBET DOPUNE?NAJČEŠĆE POSTAVLJANA PITANJAŠta je MaxBet dopuna? MaxBet dopuna je način uplate depozita kojim bez provizije možeš dopuniti svoj online MaxBet nalog na preko 1000 prodajnih mjesta. Gdje mogu da kupim MaxBet dopunu? MaxBet...