Isplati lagano uz Depozitron!
MaxBet ti je omogućio da svoj dobitak iz online klađenja isplatiš preko Depozitrona širom Bosne i Hercegovine, na nekom od 1.000+ uplatnih mjesta AC Krila (MaxBet dopune) u par jednostavnih koraka!
Trafika, prodavnica, market, benzinska pumpa – izaberi neku od dostupnih lokacija i iskoristi novu opciju za isplatu već danas!
Hero-depozitron

Isplati lagano uz Depozitron!

MaxBet ti je omogućio da svoj dobitak iz online klađenja isplatiš preko Depozitrona na nekom od izabranih uplatnih mjesta AC Krila (MaxBet dopune) u par jednostavnih koraka!

Trafika, prodavnica, market, benzinska pumpa – izaberi neku od dostupnih lokacija i iskoristi novu opciju za isplatu već danas!

KAKO DA NAPRAVIŠ ZAHTJEV ZA ISPLATU SREDSTAVA PREKO DEPOZITRONA?

1. U svom profilu na MaxBet nalogu, izaberi opciju “Uplata/Isplata”.
1st step
2. U drugom koraku, pronađi i odaberi opciju “Depozitron isplata”.
2nd-step
3. Kada izabereš željeni iznos za isplatu, nastavi dalje klikom na polje “OK”.
3rd-step
4. U ovom koraku potrebno je da odabereš jednu od raspoloživih lokacija na kojoj ćeš isplatiti sredstva.
4th-step
5. Uspješno si napravio zahtjev za isplatu, a finalna potvrda u vezi odobrenja zahtjeva će ti stići na email adresu.
5th-step
6. Nakon odobrenja zahtjeva, na tvoju email adresu stiže obavještenje sa svim detaljima koji su ti potrebni za isplatu sredstava. Potrebno je da prilikom isplate na odabranoj lokaciji zaposlenom pokažeš ovu email poruku ili izdiktiraš “kod za isplatu”.
6th-step

Lista lokacija:

Uslovi i pravila za isplatu sredstava preko depozitrona

  1. Kod za isplatu važi 24h od trenutka odobrenja zahtjeva.
  2. Minimalni iznos isplate je 10 KM, a maksimalni 500 KM.
  3. Prethodno uplaćena sredstva je moguće isplatiti sa naloga tek nakon obaveznog proigravanja u iznosu od minimum 50% uplaćenog depozita kroz kazino igre, virtuelne igre ili sportsko klađenje (tiket sa minimalnom ukupnom kvotom od 2.00 ili većom).
  4. Spisak AC Krila (MaxBet dopuna) uplatnih mjesta na kojima ti je dostupna opcija isplate putem Depozitrona nalazi se u formi iznad.

preporučene promocije:

20% Bonusa na Uplatnim Mjestima

20% Bonusa na Uplatnim Mjestima

Vikend sjajnih bonusa je pred tobom!U periodu od 8. do 11. decembra iskoristi priliku i osvoji 20% bonusa na SVAKU uplatu depozita u MaxBet lokalima! Svrati do lokala i pokupi bonus!8.12.2023 - 11.12.2023.20% bonusa na svaki depozit1. Uz svaki depozit uplaćen tokom...

Nov način uplate I isplate – LOVA aplikacija

Nov način uplate I isplate – LOVA aplikacija

Instant isplata i uplata na Lova aplikaciju! Nemoj više da čekaš na isplatu, jer od sada možeš da isplatiš ili uplatiš novac na svoj Maxbet nalog na jednostavan način kada god poželiš!   – Isplati bez čekanja sa MaxBet naloga na Lova aplikaciju, i koristi druge...

MaxBet dopuna

MaxBet dopuna

KAKO DA UPLATIŠ DEPOZIT PUTEM MAXBET DOPUNE?NAJČEŠĆE POSTAVLJANA PITANJAŠta je MaxBet dopuna? MaxBet dopuna je način uplate depozita kojim bez provizije možeš dopuniti svoj online MaxBet nalog na preko 1000 prodajnih mjesta. Gdje mogu da kupim MaxBet dopunu? MaxBet...