FUDBAL VIRTUELNI - PONUDA PRAVA

FUDBAL VIRTUELNI - PONUDA PRAVA

FUDBAL VIRTUELNI - PONUDA PRAVA

FUDBAL VIRTUELNI - PONUDA PRAVA

U NEDOSTATKU PRAVOG DOBRO JE I VIRTUELNO

Igra zasnovana na realnim mečevima koji su trebali da se igraju!

Softver za nasumično generisanje događaja projektovaće rezultate.

MOŽDA SADA MOŽEŠ DA IH PREDVIDIŠ?

I dalje nemaš nalog? Registruj se OVDE


 1. Virtuelni fudbal je igra zasnovana na stvarnim nazivima timova i liga, kao i realnim mečevima koji su trebali da budu odigrani.
 2. Trajanje virtuelnog fudbalskog meča je 90 minuta.
 3. Sve lige i timovi u okviru ovog takmičenja u svom nazivu će imati oznaku “Virt” iza imena.
 4. Za sve mečeve virtuelnog fudbala u ponudi važe pravila MaxBet kladionice koja se odnose na regularnu fudbalsku ponudu.
 5. Igre iz ponude virtuelnog fudbala se mogu kombinovati sa ostalom ponudom MaxBet kladionice.
 6. Promene rezultata u toku virtuelnog fudbalskog meča, kao i svi rezultati takmičenja, mogu se pratiti na sajtu MaxBet kladionice, pod sekcijom “Rezultati – Virtuelni fudbal”.
 7. Termini odigravanja virtuelnih fudbalskih utakmica su jasno navedni ispred svakog događaja i nisu podložni promenama.
 8. Maksimalna isplata po tiketu za virtuelni fudbal iznosi 20.000 KM.
 9. Rezultati mečeva virtuelnog fudbala se generišu virtuelno, pomoću generatora slučajnih brojeva (RNG – Random Number Generator).
 10. Ukoliko web stranica MaxBeta bude izložena bilo kakvim tehničkim problemima, podvrgnuta održavanju, ili joj se ne može pristupiti iz bilo kog razloga pre i za vreme odigravanja virtuelnih fudbalskih mečeva – meč će se i dalje igrati i navedeni problem neće imati uticaja na rezultat virtuelnog fudbalskog meča.
 11. Priređivač zadržava pravo da prihvati celokupnu, delimičnu ili odbije ponuđenu opkladu na sve igre virtuelnog fudbala bez obaveze obrazloženja.
 12. Na sve igre u ponudi virtuelnog fudbala se primenjuju sva važeća opšta pravila i uslovi MaxBet kladionice.

Depozit možeš uplatiti platnom karticom, preko tekućeg računa, putem IPay vaučera ili direktno na lokaciji. Načini uplate