*OVA PROMOCIJA JE ZAVRŠENA.Pogledaj aktuelne promocije OVDJE*
Stiže osvježenje u vidu 7 dana kiše freebeta!
Obuci kabanicu i ponesi kišobran, jer će od 6. 8. do 12. 8. pljuštati freebet svakog dana!
Nevjerovatnih 1400 KM će pasti sa neba u Aviator chatu za naše najbrže igrače!
Prijavi se na svoj MaxBet nalog, posjeti Aviator chat i pokupi freebet kojim besplatno možeš isprobati igru i ostvariti dobitak!

IGRA KOJA UČESTVUJE U PROMOCIJI:

DETALJI I PRAVILA PROMOCIJE:

1. Promocija traje od 5. 8. 2021. od 22:00:00 časova do 12. 8. 2021. do 21:59:59 časova.

2. U promociji mogu učestvovati svi igrači registrovani na maxbet.ba.

3. Igra koja učestvuje u promociji je Aviator.

4. Tokom promocije igračima će biti podijeljeno ukupno 1400 KM besplatnih uloga kroz opciju “Freebet za sve” unutar chata igre Aviator.

5. “Freebet za sve” se pojavljuje nasumično tokom svakog dana promocije.

6. Tokom promocije najbrži igrači imaju priliku da osvoje besplatne uloge klikom na “UZMI” unutar chata igre Aviator, a nakon pojavljivanja Freebeta, bez dodatnih uslova.

7. Tokom promocije nasumično se pojavljuju iznosi od :3 KM, 5 KM u freebetu (5×1 KM, 10×0,5 KM i 15X0,2 KM) koje najbrži igrači mogu preuzeti.

8. Osvojeni iznos freebet sredstava je moguće iskoristiti samo u igri Aviator, u periodu od 10 minuta od trenutka dodjeljivanja.

9. MaxBet kao organizator zadržava pravo da u svakom trenutku, bez prethodne najave, privremeno ili u potpunosti prekine ili promijeni aktuelnu promociju u cjelini ili jednim dijelom.

10. U slučaju sumnji na prevaru, zloupotrebu pravila aktuelne promocije ili tehničkih problema, kao i faktora koji su van nadležnosti organizatora, a mogu uticati na integritet i pravilno funkcionisanje promocije – organizator zadržava pravo da oduzme bonus, kao i sve eventualne dobitke proistekle iz igre u kojoj se sumnja na zloupotrebu pravila promocije, bonusa ili prevare.

preporučene promocije:

Aviator – FREEBET vikend

Aviator – FREEBET vikend

IGRA KOJA UČESTVUJE U PROMOCIJI:DETALJI I PRAVILA PROMOCIJE:1. Promocija traje od 24.09.2021. od 02:00:00 časova do 27.09.2021. do 01:59:59 časova. 2. U promociji mogu učestvovati svi igrači registrovani na maxbet.ba. 3. Igra koja učestvuje u promociji je Aviator. 4....

Poleti i zgrabi dobitak

Poleti i zgrabi dobitak

KAKO DA ZAIGRAŠ AVIATOR?1. Odredi željeni ulog prije početka runde.2. Klikni na “KLADI SE” i plasiraj opkladu.3. Klikni na “ISPLATI“ za isplatu dobitka u bilo kom trenutku prije nego što simbol aviona odleti.4. Prije početka runde možeš izabrati i automatsku opciju za...