Mega spinovi za mega igru!
Pokaži svoje umeće i u periodu od 1. maja do 30. juna učestvuj svakodnevno u borbi gdje pobjednik dobija 100 mega spinova vrijednosti 8 KM!
Izaberi igru koja ti najbolje leži i pokidaj jer spinovi su spremni!

Opšta pravila promocije:

1. Promocija „Multiplajer trka“ počinje 01.05. i traje do 30.06.

2. Dnevna trka za spinove traje svakog dana od 00:01 do 23:59h.

3. Svakog dana najbolji igrač dobija 100 MEGASPINOVA.

4. Vrijednost svakog spina je 8 KM a igra na kojoj se spinovi dodjeljuju je SWEET BONANZA.

5. Minimalna vrijednost spina kojim se igrač kvalifikuje za učešće na turniru iznosi 0,2 KM.

6. Računaju se samo spinovi odigrani za pravi novac (igre odigrane Freebet sredstvima ne učestvuju u promociji).

7. Pobjednik je onaj igrač koji u takmičarskom danu ima ostvareni najveći pojedinačni multiplajer (win/bet). Npr. na ulogu od 20 KM i dobitku od 100 KM multiplajer je 5.

8. U takmičenju učestvuju sve slot igre dostupne na Maxbet Online Kazinu.

9. Svi igrači registrovani na maxbet.ba imaju pravo učešća.

10. MaxBet kao organizator zadržava pravo da u svakom trenutku, bez prethodne najave, privremeno ili u potpunosti prekine ili promijeni aktuelnu promociju u cjelini ili jednim dijelom.

11. U slučaju sumnji na prevaru, zloupotrebu pravila aktuelne promocije ili tehničkih problema, kao i faktora koji su van nadležnosti organizatora, a mogu uticati na integritet i pravilno funkcionisanje promocije – organizator zadržava pravo da oduzme bonus, kao i sve eventualne dobitke proistekle iz igre u kojoj se sumnja na zloupotrebu pravila promocije, bonusa ili prevare.

preporučene promocije:

Pragmatic uživo prize drop

Pragmatic uživo prize drop

Opšta pravila promocije: 1. Promocija “Keš pada, igraj uživo sada” traje od 1. 6. u 00:00. do 10. 6. 2023 u 23:59h. 2. Svi igrači registrovani na Maxbet.ba imaju pravo učešća. 3. Ukupni nagradni fond promocije iznosi 10.000 KM. 1. Igrom uživo igara provajdera...

VIP Cashback

VIP Cashback

Šta to znači?To znači da u slučaju neto gubitka u periodu od 24h ( od 05:00 do narednog dana do 05:00 ) poklanjamo VIP CashBack bonus u vrijednosti do 15% ukupnog dnevnog gubitka! Poznato je da sreća prati hrabre, i vrlo je moguće da ti se nasmeši, već u sljedećem...