Igranjem bilo koje slot igre u MaxBetu, u svakom trenutku možeš osvojiti jedan od tri Jackpota!
  Svaki odigrani spin ti može donijeti do 20.000 KM u kešu!

TRENUTNA VRIJEDNOST MAXBET JACKPOTA JE:

Center an Iframe

Pronađi omiljenu slot igru

Zavrti slot

Svakim odigranim spinom možeš osvojiti Gold, Silver ili Bronze jackpot!

Šta je MaxBet jackpot?

MaxBet Jackpot je progresivni Jackpot ekskluzivno rezervisan za igrače MaxBeta.

MaxBet Jackpot se sastoji iz 3 nezavisna nivoa Jackpota (Gold, Silver i Bronze) koje igrači mogu osvojiti svakoga dana igranjem bilo koje slot igre u MaxBetu.

Koji je iznos MaxBet Jackpota? 

Iznosi za Gold, Silver i Bronze Jackpot se formiraju odvajanjem procenta uloga ostvarenog na svim igrama u MaxBet online kazinu.

U okviru MaxBet Jackpota, iznosi pojedinačnih Jackpotova su nezavisni. Gold Jackpot uvijek nosi najveći iznos, a zatim slijede Silver i Bronze Jackpot.

Uvijek aktuelni iznosi Gold, Silver i Bronze Jackpota koje igrači mogu osvojiti su dostupni u MaxBet online kazinu.

Okvirni iznosi Gold, Silver i Bronze MaxBet Jackpota:

*Gold – 10.000 do 20.000 KM

*Silver – 700 do 1.500 KM

*Bronze – 50 do 100 KM

Kako osvojiti Gold, Silver i Bronze Jackpot?

Igranjem bilo koje slot igre u MaxBet online kazinu, igrač istovremeno može osvojiti jedan od tri Jackpota u okviru MaxBet Jackpota (Gold, Silver ili Bronze).

Osvajanjem jednog Jackpota (Gold, Silver ili Bronze), igrač se ne isključuje iz mogućnosti za ponovno osvajanje istog ili drugih Jackpotova.

Igrač može osvojiti Gold, Silver ili Bronze Jackpot u bilo kom trenutku igrom slot igara u MaxBet online kazinu.

Svakim odigranim spinom u vrijednosti 0.7KM ili više igrač ima mogućnost osvajanja Gold Jackpota.

Svakim odigranim spinom u vrijednosti 0.5KM ili više igrač ima mogućnost osvajanja Silver ili Gold Jackpota.

Svakim odigranim spinom do vrijednosti 0.3KM igrač ima mogućnost osvajanja Bronze Jackpota.

Za MaxBet Jackpot se kvalifikuju samo igre odigrane pravim novcem.

Koje igre učestvuju u Maxbet JackPotu? 

Sve slot igre u MaxBet online kazinu učestvuju u MaxBet Jackpotu. Igranjem rulet i BlackJack igara u MaxBet online kazinu igrači nemaju mogućnost osvajanja MaxBet Jackpota.

Ko može da osvoji MaxBet JackPot? 

MaxBet Jackpot je rezervisan ekskluzivno za igrače MaxBet online kazina. Svaki igrač registrovan u MaxBet.ba može da osvoji Gold, Silver ili Bronze igrom bilo koje slot igre koja učestvuje u MaxBet Jackpotu.

Kako se isplaćuje MaxBet Jackpot? 

Osvojeni iznos Jackpota (Gold, Silver, Bronze) u okviru MaxBet Jackpota se igraču isplaćuje na keš nalog MaxBet igrača. Dobitnik može odmah isplatiti iznos Jackpota u potpunosti ili jednim dijelom bez dodatnih uslova ili iskoristiti iznos za online klađenje i igru u MaxBet online kazinu.

MaxBet kao organizator zadržava pravo da u svakom trenutku, bez prethodne najave, privremeno ili u potpunosti prekine ili promjeni aktuelnu akciju u celini ili jednim dijelom.

U slučaju sumnji na prevaru, zloupotrebu pravila aktuelne akcije ili tehničkih problema, kao i faktora koji su van nadležnosti organizatora, a mogu uticati na integritet i pravilno funkcionisanje akcije – organizator zadržava pravo da oduzme bonus, kao i sve eventualne dobitke proistekle iz igre u kojoj se sumnja na zloupotrebu pravila akcije, bonusa ili prevare.

preporučene promocije:

Februarski slot karneval

Februarski slot karneval

Detalji i pravila promocije: * Promocija “Februarski slot karneval” se održava od 2. 2. 2023. od 00:01 do 26. 2. 2023. do 23:59* Svi igrači registrovani na maxbet.ba imaju pravo učešća.* Promocija se sastoji iz 25 dnevnih turnira.* Dnevni turnir traje svakoga dana od...

Skok u mjesec februar

Skok u mjesec februar

IZDVOJENE IGRE:PRAVILA I USLOVI PROMOCIJE1. Promocija “Skok u mjesec februar” traje od 1. 2. 2023. od 01:01 časova do 9. 2. 2023. do 00:59 časova. 2. Ukupni globalni garantovani fond promocije iznosi 80.000 EUR. 3. U promociji mogu učestvovati igrači registrovani na...

Zavoli ponedjeljak

Zavoli ponedjeljak

“Zavoli ponedjeljak” je promocija u kojoj igrači svakog ponedjeljka igrajući izabrane slot igre osvajaju 20% Cashbacka do 100 KM!1. Promocija “Zavoli ponedjeljak” je aktivna svakog ponedjeljka od 00:00 časova do 23:59 časova.2. Svi igrači registrovani na maxbet.ba...