MAX bubanj se okreće svakog petka!

Okušaj svoju sreću i osvoji sjajne Freebet nagrade! Učestvuj u nagradnoj igri od 5.5. do 30.6. gdje ćemo svakog petka nasumično izvlačiti 4 srećna dobitnika!

Obraduj sebe pred vikend jer možda je petak baš tvoj srećan dan!

Pravila promocije “GIVEAVAY na MAX”

1. Promocija „GIVEAWAY na MAX“ traje od 5.5. do 30.6. 2023.

2. Svakog petka na Instagram profilu „maxbetbih“ biće izvučena 4 nasumična dobitnika koji su ispunili uslov.

3. Da bi igrač ušao u proces izvlačenja potrebno je da u periodu od 15:01h u petak, pa do 14:59 sljedećeg petka ostvari obrt od minimalno 1.000 KM na slot igrama.

4. Sve slot igre dostupne na MaxBet Online Kazinu učestvuju u ovoj promociji.

5. Nagrada za svakog izvučenog dobitnika je 500 KM u Freebet-u.

6. Svi igrači registrovani na maxbet.ba imaju pravo učešća.

7. MaxBet kao organizator zadržava pravo da u svakom trenutku, bez prethodne najave, privremeno ili u potpunosti prekine ili promijeni aktuelnu promociju u cjelini ili jednim dijelom.

8. U slučaju sumnji na prevaru, zloupotrebu pravila aktuelne promocije ili tehničkih problema, kao i faktora koji su van nadležnosti organizatora, a mogu uticati na integritet i pravilno funkcionisanje promocije – organizator zadržava pravo da oduzme bonus, kao i sve eventualne dobitke proistekle iz igre u kojoj se sumnja na zloupotrebu pravila promocije, bonusa ili prevare.

preporučene promocije:

Pragmatic uživo prize drop

Pragmatic uživo prize drop

Opšta pravila promocije: 1. Promocija “Keš pada, igraj uživo sada” traje od 1. 6. u 00:00. do 10. 6. 2023 u 23:59h. 2. Svi igrači registrovani na Maxbet.ba imaju pravo učešća. 3. Ukupni nagradni fond promocije iznosi 10.000 KM. 1. Igrom uživo igara provajdera...

VIP Cashback

VIP Cashback

Šta to znači?To znači da u slučaju neto gubitka u periodu od 24h ( od 05:00 do narednog dana do 05:00 ) poklanjamo VIP CashBack bonus u vrijednosti do 15% ukupnog dnevnog gubitka! Poznato je da sreća prati hrabre, i vrlo je moguće da ti se nasmeši, već u sljedećem...