Nakon kraćeg odsustva, jedan od najpopularnijih provajdera se vratio u našu ponudu!
Endorphina je poznata po slot igrama koje krase unikatnost i vrhunska grafika, što u kombinaciji sa uzbudljivim i nesvakidašnjim temama čini savršen spoj.
Od Sparte, preko napada zombija, pa sve do Asgarda i ustanka vještačke inteligencije, izaberi svoju avanturu i kreni u osvajanje!

ISPROBAJ ENDORPHINA IGRE:

Pređi dugin most Bifrost i zakorači u Asgard – dom nordijskih bogova i carstvo magije! Upoznaj Tora, Odina i ostale slavne junake, kreni sa njima u nevjerovatnu avanturu i osvoji munjevite dobitke!

Ovaj hipnotišući 3×5 slot te vodi na putovanje u misteriozni svijet Voodoo magije i uroka. Voodoo slot igra zasnovana je na starim vjerovanjima koja su vjekovima fascinirala ljude, ne samo svojim misterioznim ritualima, već i čarolijama i nejasnim tradicijama.

Ovo je Sparta! Proživi bitku kod Termopila uz novu 10×5 slot igru – Almighty Sparta. Pridruži se kralju Leonidi i njegovim neustrašivim ratnicima u pohodu na Persijsko carstvo, bori se do posljednjeg daha i zauzmi svoje mjesto među legendama!

Ovaj klasični voćni slot je podignut na novi nivo zahvaljujući svojoj modernoj temi i elegantnim simbolima, koji ti pružaju energiju tokom šetnje crvenim tepihom. Čim budeš zavrtio prvi spin biće ti jasno zašto je ova igra vanvremenski HIT!

Naša zlatna armija je spremna da pruži podršku svima koji traže ukus pobjede i nezaboravne trenutke. U ovoj onlajn igri, Tenk sa cigarom za zubima će te odvesti pravo u bogati svijet prepun blistavih dragulja, vreća zlata i gomila novca! Naprijed– marš!

Dobro došao u Čikago 1930-ih! Vjetroviti grad je u doba prohibicije bio prepun grubih gangstera, zastrašujućeg oružja i zabranjenog viskija. Ipak, mjesta za ljubav još uvijek ima, i to između vjerenice šefa mafije i njegove desne ruke. Da li će ukus zabranjene ljubavi biti neizdrživ?

preporučene promocije:

Megaways Fortune 60K

Megaways Fortune 60K

IZDVOJENE IGRE:DETALJI PROMOCIJE:1. Promocija traje od 23. 9. 2021. od 01:00 časova do 01. 10. 2021. do 00:59 časova. 2. Ukupni globalni garantovani fond promocije iznosi 60.000 EUR. 3. Slot igre koje učestvuju u promociji su: ● Book of Gold: Multichance ● Buffalo...

Slot turnir – 5.000 poklon spinova

IZDVOJENE IGRE:KAKO DA UČESTVUJEM?Učešće u promociji je lako!PRAVILA I USLOVI PROMOCIJE1. Promocija “Slot turnir” počinje 10.09. u 15:00 časova i traje do 17.09 . do 14:59 časova. 2. Ukupan fond promocije iznosi 5.000 poklon spinova koje osvaja 60 najbolje plasiranih...

Microgaming – novi provajder

Microgaming – novi provajder

ISPROBAJ MICROGAMING IGRE:Book of Oz Lock ‘N Spin je nastavak dobro poznate slot igre Book of Oz. Na 5 kolona i 10 platnih linija možeš ostvariti dobitak 5000x od uloga! Očekuju te besplatni spinovi i respin funkcija sa zaključavanjem do 4 kolone po tvom izboru....