xBon vaučeri ti omogućavaju brzu i sigurnu uplatu depozita na MaxBet nalog – bez provizije!
xBon vaučere možeš kupiti na bilo kom prodajnom mjestu širom Bosne i Hercegovine na kojem postoji oznaka za prodaju xBona.
Kupovinom xBona na prodajnom mjestu dobijaš listić sa kodom koji unosiš na svom MaxBet nalogu i uplaćeni iznos depozita ti je odmah na raspolaganju.

KAKO DA UPLATIŠ DEPOZIT PUTEM iPAY VAUČERA?

PRONAĐI NAJBLIŽE PRODAJNO MJESTO
xBon vaučera

KUPI xBON VAUČER
u željenom iznosu

UPLATI DEPOZIT
aktivacijom vaučera na svom MaxBet nalogu

NAJBLIŽE LOKACIJE ZA KUPOVINU xBON VAUČERA

KAKO DA AKTIVIRAŠ xBON VAUČER NA MAXBET NALOGU?

Aktivaciju xBon vaučera i uplatu depozita vršiš unosom iznosa depozita koji želiš da uplatiš i koda sa kupljenog vaučera na svom MaxBet nalogu.

1. Prijavi se na svoj MaxBet nalog.

2. Pod “Moj Profil” izaberi “Uplata/Isplata”.

3. Izaberi “Uplata xBon vaučerom”.

4. Unesi kod sa kupljenog bona i iznos depozita koji želiš da uplatiš u odgovarajuća polja.

5. Nakon obavljene provjere, iznos raspoloživog depozita na tvom MaxBet nalogu će biti uvećan za iznos xBon vaučera.

NAJČEŠĆE POSTAVLJANA PITANJA

Gdje mogu da kupim xBon vaučer?

xBon vaučer možeš kupiti na preko 7.000 prodajnih mjesta širom Bosne i Hercegovine na kojima postoji oznaka xBona (trafike, marketi i sl.). Listu najbližih lokacija za kupovinu xBon vaučera pronađi u listi iznad. (anchor link do iframeovanog polja za lokacije)

Koji iznos depozita mogu uplatiti xBon vaučera?

xBon vaučer je moguće kupiti u apoenima od 1 do 200 KM (u apoenima 1,2,3,4,5,…200), na bilo kom prodajnom mjestu. Za uplate depozita veće od 200KM – moguće je kombinovati više bonova.

Kada mi je depozit uplaćen putem xBon vaučera raspoloživ na MaxBet nalogu?

Depozit uplaćen putem xBona je raspoloživ nekoliko trenutaka nakon unosa koda i iznosa na MaxBet nalogu. Uspješnom potvrdom o uplaćenom depozitu, tvoj bon će biti zadužen za navedeni iznos, a iznos uplaćenog depozita će ti biti odmah raspoloživ za klađenje na MaxBet nalogu.

Da li depozitom uplaćenim putem Kliker bona stičem pravo na bonuse i poklon spinove iz Paketa dobrodošlice?

Da, depozitom od najmanje 10KM uplaćenim putem xBon vaučera se kvalifikuješ za bonuse i poklon spinove iz Paketa dobrodošlice, pri čemu se primjenjuju sva važeća pravila za Paket dobrodošlice

preporučene promocije:

10% bonusa na Minutica Trafikama

10% bonusa na Minutica Trafikama

KAKO DA OSVOJIŠ BONUS?"Minutica" kioskau željenom iznosuodmah nakon uplate depozita"Minutica" lokacije:PRAVILA PROMOCIJE:1. Uz svaki depozit uplaćen putem xBon-a, Kliker vaučera ili MaxBet dopuna tokom trajanja promocije igrač dobija Freebet bonus u visini 10% iznosa...

Kliker i xBon bonus

Kliker i xBon bonus

KAKO DA UPLATIŠ DEPOZIT NA xBON I KLIKER LOKACIJAMA?Ovdje možeš pronaći detaljna uputstva kako možeš aktivirati xBon i Kliker vaučer DETALJI PROMOCIJE: 1. Uz svaki depozit uplaćen putem xBon-a ili Kliker vaučera tokom trajanja promocije igrač dobija Freebet bonus u...

Bonus na svaki depozit

KAKO DA OSVOJIŠ BONUS?na svoj MaxBet online nalogna svaki uplaćeni depozit tokom promocijekao ulog za online klađenje i slot igrePRAVILA PROMOCIJE:1. Uz svaki depozit uplaćen tokom trajanja promocije igrač osvaja Freebet bonus u visini 10% iznosa uplaćenog depozita....