KLADIONIČARSKI            JACKPOT                           KLADIONIČARSKI            JACKPOT                           KLADIONIČARSKI            JACKPOT                           KLADIONIČARSKI            JACKPOT                           KLADIONIČARSKI            JACKPOT                           KLADIONIČARSKI            JACKPOT                           KLADIONIČARSKI            JACKPOT                           KLADIONIČARSKI            JACKPOT                           KLADIONIČARSKI            JACKPOT                           KLADIONIČARSKI            JACKPOT                           KLADIONIČARSKI            JACKPOT                           KLADIONIČARSKI            JACKPOT                           KLADIONIČARSKI            JACKPOT                           KLADIONIČARSKI            JACKPOT                           KLADIONIČARSKI            JACKPOT                           KLADIONIČARSKI            JACKPOT                           KLADIONIČARSKI            JACKPOT                           KLADIONIČARSKI            JACKPOT                           KLADIONIČARSKI            JACKPOT                           KLADIONIČARSKI            JACKPOT                           KLADIONIČARSKI            JACKPOT                           KLADIONIČARSKI            JACKPOT                           KLADIONIČARSKI            JACKPOT                           KLADIONIČARSKI            JACKPOT                           KLADIONIČARSKI            JACKPOT                           KLADIONIČARSKI            JACKPOT                           KLADIONIČARSKI            JACKPOT                           KLADIONIČARSKI            JACKPOT                           KLADIONIČARSKI            JACKPOT                           KLADIONIČARSKI            JACKPOT                           

Brzo i lako

NOVI NAČINI UPLATE DEPOZITA

Osvoji bonus do 100 KM na prvi depozit uplaćen putem Mastercard/Maestro kartice,
XBon/Kliker vaučera ili putem tekućeg računa!

maxbet

KAKO DA UPLATIŠ DEPOZIT?

 • 1.

  PRIJAVI SE NA SVOJ MAXBET NALOG

 • 2.

  UPLATI DEPOZIT PUTEM KARTICE,
  XBON/KLIKER VAUČERA ILI
  PUTEM TEKUĆEG RAČUNA

 • 3.

  OSVOJI BONUS NA PRVI DEPOZIT

right image

Kako da odigraš online tiket?

Tiket možeš odigrati sa svog MaxBet naloga.

Nalogu možeš pristupiti direktno sa MaxBet sajta ili putem mobilne aplikacije.

Novi načini uplate:

U bilo kojoj pošti ili banci popunite uplatnicu sljedećim podacima:

Uplatilac: Ime i prezime, adresa 
Svrha doznake: Uplata na račun igrača za online klađenje ID broj -----
Primalac: Krijcos DOO, ul. Sremska br.3, Bijeljina

Račun primaoca: Sberbank - 5673431100069343

Poziv na broj (obavezno polje): ID broj -----

KM: željeni iznos uplate

Primjer popunjavanja uplatnice

 

 

Napomena: Za zakazane isplate u iznosu do 500,00 KM, isplata na Vaš tekući račun može biti izvršena u najkraćem mogućem roku (odmah po zakazivanju isplate).
Za zakazane isplate u iznosu većem od 500,00 KM morate sačekati 24h od trenutka zakazivanja do same isplate na Vaš tekući račun.

KLIKER bon je prepaid vaučer kojim možete uplatiti depozit na svoj MaxBet nalog. Uplata depozita putem KLIKER bona je brza i jednostavna, a uplaćena sredstva su Vam odmah po uplati raspoloživa na Vašem MaxBet nalogu.
KLIKER vaučer možete da kupite na bilo kom prodajnom mjestu gdje postoji oznaka za prodaju KLIKER bona/vaučera. Aktuelnu listu prodajnih mjesta možete pronaći ovdje

Kupovinom KLIKER vaučera na bilo kom prodajnom mjestu dobićete potvrdu na kojoj se nalazi 14-cifreni kod i iznos koji ste uplatili.
Prilikom uplate depozita na MaxBet nalog neophodno je da unesete iznos i kod sa KLIKER vaučera.

Kako uplatiti depozit putem KLIKER bona?

1. Loguj se na svoj MaxBet nalog.
2. U “Moj Profil” izaberi “Uplata/Isplata”.
3. Izaberi “Uplata KLIKER vaučerom”.
4. Unesite 14-cifreni kod sa Vašeg vaučera i iznos koji uplaćujete.
5. Nakon obavljene provere sredstva na Vašem MaxBet nalogu će biti uvećana za iznos KLIKER vaučera.

Šta je xBon vaučer?

xBon vaučer je prepaid vaučer kojim možete uplatiti depozit na svoj MaxBet nalog. Uplata depozita putem xBona je brza i jednostavna, a uplaćena sredstva su Vam odmah po uplati raspoloživa na Vašem MaxBet nalogu
Prilikom uplate sredstava na korisnički račun putem xBon vaučera, automatski se naplaćuju manipulativni troškovi u visini od 5% iznosa uplate tj. vrijednosti kupljenog bona/vaučera.

xBon vaučer možete da kupite na bilo kom prodajnom mjestu gdje postoji oznaka za prodaju xBon vaučera. Aktuelnu listu prodajnih mjesta možete pronaći
ovdje


Kupovinom xBon vaučera na bilo kom prodajnom mjestu dobićete potvrdu na kojoj se nalazi 14-cifreni kod i iznos koji ste uplatili.
Prilikom uplate depozita na MaxBet nalog neophodno je da unesete iznos i kod sa xBon vaučera.

Kako uplatiti depozit putem xBon vaučera?

1. Loguj se na svoj MaxBet nalog.
2. U “Moj Profil” izaberi “Uplata/Isplata”.
3. Izaberi “Uplata xBon vaučerom”.
4. Unesite 14-cifreni kod sa Vašeg vaučera i iznos koji uplaćujete.
5. Nakon obavljene provjere, sredstva na Vašem MaxBet nalogu će biti uvećana za iznos koji ste uplatili putem xBon vaučera (umanjen za naveden iznos manipulativnih troškova).

Ukoliko ste od MaxBet promoterki dobili poklon Freebet vaučer, možete aktivirati bonus prateći sljedeća uputstva.
Aktivacija vaučera podrazumjeva da ste uspješno prošli proces registracije i prijavili se na Vaš MaxBet online nalog. Nakon prijave, na početnom ekranu aplikacije/sajta kliknite na ikonicu "čovečuljka" u gornjem desnom uglu. Otvoriće Vam se novi prozor sa najbitnijim informacijama vezanim za Vaš profil. Vidjećete nekoliko opcija od kojih je jedna "uplata/isplata". Kliknite na nju, a potom u okviru novog prozora izaberite opciju "aktivacija vaučera" .
Otvoriće Vam se novi prozor u okviru kojeg unosite šifru i PIN kod vaučera. Šifra i PIN se nalaze na poleđini Freebet vaučera. Ogrebite zaštitni sloj i unesite šifru i PIN u tražena polja. Kliknite dugme "aktiviraj".

Uputstvo za uplatu putem platne kartice – new mobile

 

Kliknite na “Moj Profil” u gornjem desnom uglu ekrana.

Izaberite “Uplata/Isplata” u meniju.

Izaberite “Uplata platnom karticom”.

Unesite željeni iznos depozita i kliknite na “Uplati”.

Popunite polja Ime korisnika, Broj Kartice i datum isteka Unesite CVV2/CVC2 kod Vaše kartice, potvrdite procesuiranje podataka i kliknite na “Potvrdi”.

Uspešnom uplatom depozita, bićete preusmereni na novi prozor sa potvrdom o uspešnoj uplati depozita. Kliknite na “Zatvori”. Čestitamo, uspešno ste uplatili depozit!