Registruj se
Prijavi se

OD SADA U MAXBET ONLINE KAZINU SVAKIM SPINOM MOŽEŠ OSVOJITI JACKPOT

SLEDEĆI DOBITNIK SI MOŽDA BAŠ TI

Trenutni jackpot iznosi:

KAKO DA OSVOJIŠ JACKPOT?

Zaigraj bilo koju slot igru u MaxBet online kazinu i svakim odigranim spinom možeš da osvojiš Gold, Silver ili Bronze Jackpot!

Srećni spin je možda baš tvoj!

Šta je Multilevel JackPot?

Multilevel Jackpot je progresivni Jackpot ekskluzivno rezervisan za igrače MaxBet online kazina.

Multilevel Jackpot se sastoji iz 3 nezavisna nivoa Jackpota (Gold, Silver i Bronze) koje igrači mogu osvojiti svakoga dana igranjem bilo koje slot igre u MaxBet online kazinu.

Koji je iznos Multilevel Jackpota?

Iznosi za Gold, Silver i Bronze Jackpot se formiraju odvajanjem procenta uloga ostvarenog na svim igrama u MaxBet online kazinu.

U okviru Multilevel Jackpota, iznosi pojedinačnih Jackpotova su nezavisni. Gold Jackpot uvijek nosi najveći iznos, a zatim slijede Silver i Bronze Jackpot.

 

Uvijek aktuelni iznosi Gold, Silver i Bronze Jackpota koje igrači mogu osvojiti su dostupni u MaxBet online kazinu.

Iznosi Gold, Silver i Bronze Jackpota:

Gold – do 3.000 KM

Silver – do 1.100 KM

Bronze – do 60 KM

Kako osvojiti Gold, Silver i Bronze Jackpot?

Igranjem bilo koje slot igre u MaxBet online kazinu, igrač istovremeno može osvojiti jedan od tri Jackpota u okviru Multilevel Jackpota (Gold, Silver ili Bronze).

Osvajanjem jednog Jackpota (Gold, Silver ili Bronze), igrač se ne isključuje iz mogućnosti za ponovno osvajanje istog ili drugih Jackpotova.

Igrač može osvojiti Gold, Silver ili Bronze Jackpot u bilo kom trenutku igrom slot igara u MaxBet online kazinu.

Svakim odigranim spinom u vrijednosti 0.7 KM ili više igrač ima mogućnost osvajanja Gold Jackpota.

Svakim odigranim spinom u vrijednosti 0.5 KM ili više igrač ima mogućnost osvajanja Silver ili Gold Jackpota.

Svakim odigranim spinom do vrijednosti 0.3 KM igrač ima mogućnost osvajanja Bronze Jackpota.

Za Multilevel Jackpot se kvalifikuju samo igre odigrane pravim novcem.

Koje igre učestvuju u Multilevel JackPotu?

Sve slot igre u MaxBet online kazinu učestvuju u Multilevel Jackpotu. Igranjem rulet i BlackJack igara u MaxBet online kazinu igrači nemaju mogućnost osvajanja Multilevel Jackpota.

Ko može da osvoji Multilevel JackPot?

Multilevel Jackpot je rezervisan ekskluzivno za igrače MaxBet online kazina. Svaki igrač registrovan na MaxBet.ba može da osvoji Gold, Silver ili Bronze igrom bilo koje slot igre koja učestvuje u Multilevel Jackpotu.

Kako se isplaćuje Multilevel Jackpot?

Osvojeni iznos Jackpota (Gold, Silver, Bronze) u okviru Multilevel Jackpota se igraču isplaćuje na keš nalog MaxBet igrača. Dobitnik može odmah isplatiti iznos Jackpota u potpunosti ili jednim dijelom bez dodatnih uslova ili iskoristiti iznos za online klađenje i igru u MaxBet online kazinu.

MaxBet kao organizator zadržava pravo da u svakom trenutku, bez prethodne najave, privremeno ili u potpunosti prekine ili promeni aktuelnu promociju u celini ili jednim delom.

U slučaju sumnji na prevaru, zloupotrebu pravila aktuelne promocije ili tehničkih problema, kao i faktora koji su van nadležnosti organizatora, a mogu uticati na integritet i pravilno funkcionisanje promociju – organizator zadržava pravo da oduzme bonus, kao i sve eventualne dobitke proistekle iz igre u kojoj se sumnja na zloupotrebu.