BetBuilder takmičenje – Sastavi live dobitni tiket i osvoji dio od 500 freebeta!

Ništa nije tako uzbudljivo kao klađenje uživo, a kada se u priču umiješa i BetBuilder, prava igra može da počne.
Zbog toga u nedjelju 25. septembra imaš priliku da sastavljanjem dobitnog tiketa sa najvećom ukupnom kvotom uz pomoć opcije BetBuilder budeš jedan od 5 dobitnika koje čeka 500 freebeta!

Igraj uživo i osvoji keš!
Šta je BETBUILDER takmičenje?

BetBuilder takmičenje je promocija u kojoj se igrači takmiče da sastave dobitni tiket sa najvećom ukupnom kvotom koristeći opciju BЕТ BUILDER na svim događajima iz kompletne ponude uživo klađenja za 25. septembar. Nagradni fond takmičenja je 500 u freebet bodovima.

Uslovi za učešće u izazovu:

• Uplata po tiketu iznosi 4 KM.
• Minimalni broj tipova na tiketu: 2.

Kriterijumi za izbor 5 prvoplasiranih igrača:

* Najveća pogođena kvota na tiketu.
* Ukoliko je pogođena kvota identična, prednost se dodjeljuje igraču čiji tiket je uplaćen ranije.

POZICIJA IZNOS NAGRADE (U FB)
1 250
2. 100
3. 75
4. 50
5. 25
UKUPNO 500

Ostali uslovi i pravila:
  • U takmičenju učestvuju svi igrači Sportske kladionice MaxBet koji su tikete za klađenje uplatili putem interneta na adresi www.maxbet.ba.
  • U takmičenju učestvuju svi tiketi uplaćeni u nedjelju 25. 9. 2022.
  • U takmičenju učestvuju samo tiketi uplaćeni pravim novcem. Tiketi uplaćeni freebet sredstvima, vaučerima i sl. su izuzeti iz učešća u takmičenju.
  • Događaji koji tokom takmičenja budu eventualno odloženi i ne budu završeni, rezultovani, do ponedjeljka 26. 9. u 09:00 će biti proglašeni nevažećim, a tiketi na kojima se nalaze neće učestvovati u takmičenju.
  • Događaji koji budu prekinuti u bilo kom trenutku i ne budu nastavljeni i završeni, rezultovani, do ponedjeljka 26. 9. u 09:00 će biti proglašeni nevažećim, a tiketi na kojima se nalaze neće učestvovati u takmičenju.
  • Osvojena sredstva će dobitnicima biti uplaćena na online nalog.
  • Zvanična objava dobitnika će biti obavljena u ponedjeljak 26. 9. do 14:00 časova na internet adresi www.maxbet.ba kao i na Maxbet društvenim mrežama.

preporučene promocije:

MaxBet EuroLeague Fantasy

MaxBet EuroLeague Fantasy

MaxBet EuroLeague Fantasy Prijava i kreiranja timova na linku Pobjednik nakon 34 runde takmičenja (regularni dio sezone) osvaja nagradu u iznosu od 10.000 EUR u kešu. Nakon završetka svake pojedinačne...

Prenosi uživo

Prenosi uživo

KAKO GLEDATI LIVE STREAM?Lista live stream događaja dostupnih u narednih 24 sata:Najčešće postavljana pitanja:Da li mi je neophodan MaxBet nalog da bih gledao uživo prenose putem MaxBet Live streama? Da, neophodno je da ste prijavljeni na svoj MaxBet nalog. Ukoliko...

Cash Out

Cash Out

Kako uputiti zahtev za Cash Out opciju za tikete odigrane online putem MaxBet.ba i MaxBet mobilne aplikacije? 1. Prijavi se na svoj MaxBet nalog i potraži “Cash Out” ikonicu u pregledu odigranih tiketa. 2. Ukoliko na ikonici pored odigranog tiketa već postoji ponuđeni...